Advokatfirma i Trondheim og Oslo

Vi er et forretningsjuridisk advokatfirma med kontorer i Trondheim og Oslo. Vi yter rådgivning og bistand innen arbeidsrett, fast eiendom, kontrakt, selskapsrett og skatt. Vår portefølje er i stor grad knyttet til sivilrettslig tvisteløsning. Vi tar også oppdrag fra privatpersoner.

Fri og uforpliktende konsultasjon

Vi tilbyr fri og uforpliktende konsultasjon. På den måten kan du i en tidlig fase av saken få avklart hvor du står, uten å pådra kostnader. Veien videre blir opp til deg. Vi står klare til å bistå. Om ikke annet vil du ha kommet ett steg lenger.

Enkelt og forutsigbart

Vi holder det vi lover. Derfor lover vi heller aldri mer enn vi kan holde. Mange kvier seg for å engasjere advokat, fordi de er bekymret for at advokatkostnadene skal løpe av sted. Vi avtaler alltid pris og omfang på forhånd. Det skal være enkelt og forutsigbart å jobbe med oss. Vi holder deg løpende orientert på ethvert trinn av prosessen og foretar oss ingen ting uten at det er forankret i deg først. På den måten beholder du kontrollen.

Rettshjelpsforsikring

Vi er behjelpelig med å undersøke om det foreligger rettshjelpsdekning under privat forsikring eller fri rettshjelpsordning. Finner vi at slik dekning foreligger, innhenter vi bekreftelse på dette fra forsikringsselskapet eller Fylkesmannen uten kostnad for deg.

Vi lever av tillit

Vi følger opp og gjør det vi kan for å oppnå best mulig resultat, fordi vi ønsker å utgjøre en forskjell. Vi er innforstått med at vi er avhengig av tillit for å kunne gjøre jobben vår. Derfor gjør vi hele tiden det vi kan for å vise oss tilliten verdig.

Bedre føre var

Du trenger ikke å ha alt klart for å ta kontakt med oss. Vår erfaring er at parten selv er den som kjenner saken best. Kom som du er, så tar vi det derfra. Generelt er det slik at jo tidligere man tar tak i situasjonen, desto bedre er utsiktene for å oppnå et godt resultat.

Vi hører gjerne fra deg

Benytt vårt kontaktskjema til å sende oss en uforpliktende forespørsel. Vi lover å følge opp i løpet av kort tid.

Trondheim

Tel: 73 52 44 10

post@melo.no

Besøksadresse
Havnegata 9
Pirsenteret blokk 1

Postadresse
Postboks 1206 Torgard
7462 Trondheim

Oslo

Tel: 22 83 40 40

post@melo.no

Besøksadresse
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo

Postadresse
Fridtjof Nansens plass 4
0160 Oslo

Samfunnsansvar

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Vi ønsker å gjøre en forskjell og har valgt å støtte to organisasjoner som utretter mye godt på hver sin front.

Plan International

For å gi barn en bedre fremtid, driver Plan International utviklingsarbeid i 51 land. Som Plan-fadder bidrar Advokatfirmaet Melø til at flere barn får utdanning, bedre helse, rent vann, beskyttelse og økonomisk sikkerhet.

Les mer

Amnesty International

Advokatfirmaet Melø er støttespiller til Amnesty International og deres arbeid for Advokater i frontlinjen. For oss er det verdifullt å få mulighet til å stå i solidaritet med advokater over hele verden.

Les mer